کدبانوهای تبریزی آش‌های خوشمزه‌ای دارند که شیله عدس یکی از آنهاست. آشی ساده و بی‌دردسر و بدون حبوبات که فقط با برنج ، عدس و بلغور گندم پخته می‌شود.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت - مریم مقصودی:کدبانوهای تبریزی آش‌های خوشمزه‌ای دارند که شیله عدس یکی از آنهاست. آشی ساده و بی‌دردسر و بدون حبوبات که فقط با برنج ، عدس و بلغور گندم  پخته می‌شود.

آش شیله عدس تبریز

مواد لازم برای 4 نفر

  • 1 پیمانه عدس
  •  2 /1 پیمانه برنج
  • ۲ عدد پیاز
  • 3 عدد گوجه‌فرنگی
  • ۲ لیوان آب مرغ
  •   2 /1 پیمانه بلغور گندم
  • 1 پیمانه تره
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1.  برنج و بلغور را خیس کنید و کنار بگذارید.

2. حالا پیازها را نگینی خرد کنید و روی آن نمک و فلفل و زردچوبه بریزید.

3. آب مرغ را با دو لیوان آب جوش روی پیازها بریزید.

4.  حالا عدس‌ها را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.

5. وقتی عدس پخت، برنج و بلغور گندم را که از قبل خیس کرده بودید به آن اضافه کنید.

6. وقتی برنج و بلغور خوب پخت تره خرد شده و گوجه‌فرنگی رنده شده را هم اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت روی حرارت کم جا بیفتد.

نکته

این آش را باید مدام هم بزنید. برنج و بلغور زود ته می‌گیرد.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه