تا حالا خورش ماهی حلوا خورده‌اید؟ جنوبی‌ها به دلیل علاقه زیادی که به ماهی دارند، دیگر می‌دانند ماهی فقط برای سرخ کردن و قلیه ماهی نیست.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت - نگین فرهمند: تا حالا خورش ماهی حلوا خورده‌اید؟ جنوبی‌ها به دلیل علاقه زیادی که به ماهی دارند، دیگر می‌دانند ماهی فقط برای سرخ کردن و قلیه ماهی نیست. برای همین کلی غذا دارند که ماهی مواد اصلی آن به شمار می رود، حتی با ماهی قورمه‌سبزی و قیمه هم درست می‌کنند. خورش ماهی هم یکی از آنهاست. خورشی که با ماهی حلوا و یک سبزی محلی درست می‌شود.

خورش ماهی

مواد لازم برای 4 نفر

  • 1 عدد ماهی حلوا
  • 1 پیمانه سبزی محلی شوشتر یا گشنیز و جعفری
  • 1 پیمانه پوره گوجه‌فرنگی
  • 1 عدد پیاز
  • 1 ق م فلفل قرمز
  • 4 حبه سیر
  • به میزان لازم نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

1.  ماهی را به‌اندازه مکعب‌های سه سانتی برش بدهید.

2. حالا ماهی را با پیاز نگینی شده و سیر رنده شده مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.

3. در تابه‌ای پوره گوجه‌فرنگی را بریزید و با سبزی خرد شده مخلوط کنید.

4. حالا ماهی را به مخلوط سبزی اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم خوب بپزد.

5. نمک ، فلفل و زردچوبه را هم بریزید. این خورش آب کمی دارد و با برنج سفید و زیره سرو می‌شود.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه