غوره‌ مسما را مي‌توان يكي از بهترين غذاهايي دانست كه علاوه بر سادگي، طعمي دلنشين و بي‌نظير دارد و به راحتي مي‌تواند در برنامه هفتگي غذايي قرار گيرد.


برترین مجله اینترنتی ایران

مجله ایده آل  گیلان تنها استان ایران است که تقریبا تمام غذاهایش دوست‌داشتنی هستند. بانوان گیلک قرن‌هاست با استفاده از انواع سبزیجات، طیور و چاشنی‌های رنگ و وارنگ که به لطف خاک سرسبز گیلان در اختیارشان قرار گرفته است خوراک‌هایی بی‌نظیر و متنوع تهیه می‌کنند که مزه آنها همیشه زیر دندان‌ می‌‌ماند. غوره‌مسما را می‌توان یکی از بهترین غذاهایی دانست که علاوه بر سادگی، طعمی دلنشین و بی‌نظیر دارد و به راحتی می‌تواند در برنامه هفتگی غذایی قرار گیرد.

غوره مسما

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
  •  مرغ متوسط: یک عدد، خردکرده
  •  غوره بی‌‌دانه: یک‌ونیم تا 2 پیمانه
  •  پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
  •  سیر: 3حبه، ساطوری
  •  روغن: 6 قاشق غذاخوری
  •  نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:

1 - روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و تکه‌های شسته و خشک شده مرغ را 8-7 دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی شوند،‌سپس از تابه خارج کنید.

2 - پیاز را اضافه کرده و 5-6 دقیقه تفت دهید. غوره‌ها و سیر را اضافه کرده و یکی، دو دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید.

3 - مرغ‌ها را به قابلمه برگردانید. یک قاشق چای‌خوری زردچوبه و کمی نمک و فلفل به آن زده و یک پیمانه آب‌جوش روی آن بریزید، شعله را کم کرده  و با در بسته 40 دقیقه غذا را بپزید. با چلو یا نان سرو کنید.

نکات:


1 - در روشی دیگر مرغ را خرد نمی‌کنند و درسته سرخ می‌کنند، سپس در مایه پیاز و غوره می‌پزند.

2 - در روش دیگر شکم مرغ درسته را با غوره و پیاز تفت داده، پر کرده  و  مرغ را یک ساعت ونیم در  فر بریان می‌کنند.

3 - می‌توانید چند بادمجان سرخ کرده به خورش اضافه کنید.

4 - چند گوجه نصف کرده به خورش طعم و رنگ بهتری می‌دهد.


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه